Nieuws

Algemeen | 14 Mar 2019

Ben of ken je iemand tussen de 10 en 16 jaar oud met een lichamelijke beperking of chronische aandoening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mijn naam is Mitchell Cattenstart en ik ben namens Stichting Samen Sportief bezig met mijn  afstudeeronderzoek. Het is een behoefteonderzoek naar de opzet van sportkampen voor kinderen met een beperking of chronische aandoening van 10-16 jaar. Dit omdat sport en bewegen voor iedereen belangrijk is en al helemaal voor kinderen met een beperking. Sport is een uitlaatklep en is goed voor de ontwikkeling op verschillende gebieden zoals het maken van vriendjes, etc.

Op dit moment zijn er in Nederland veel mogelijkheden om op (sport)kamp te gaan voor kinderen die niks hebben of mankeren, maar bijna geen mogelijkheden voor kinderen zoals jullie! Daarom willen wij speciaal voor jullie een kamp opzetten. Dit kunnen we alleen niet zonder jou!

Omdat wij alle kinderen deze kans willen geven, zijn wij dit onderzoek gestart en kunnen we kampen aan gaan bieden, geheel gericht op al jullie wensen. Daarom is jouw mening van groot belang en vragen wij je 5 minuutjes de tijd te nemen om onderstaande vragenlijst in te vullen.

 

https://goo.gl/forms/62CXVNw21MJ89Ukm2

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma. Meld je dan nu aan