Nieuws

Algemeen | 23 Aug 2022

Meld je aan voor het Webinar ‘Goed gebruik inhalatiemedicijnen’

Mensen met een longziekte die hun inhalatiemedicijnen goed gebruiken, hebben meer grip op hun longziekte. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw inhalator (puffer) juist gebruikt? Dat is niet altijd eenvoudig. Zelfs als je jouw inhalatiemedicijnen al langer gebruikt, kunnen er foutjes insluipen. Hierover gaat het gratis Webinar van Longfonds ‘Goed gebruik inhalatiemedicijnen’ op 15 september. Aanmelden kan nu.

Het programma

Tijdens dit Webinar vertellen apotheker Piet Ooms van de Katwijkse Apotheek en longverpleegkundige Esther Beemsterboer van het OLVG over het belang van goed inhaleren. Zij geven tips en adviezen voor het juiste gebruik van inhalatoren (puffers) en lichten toe hoe zij hierbij kunnen ondersteunen. En iemand met een longziekte vertelt over zijn ervaringen en uitdagingen bij het gebruik van zijn inhalatiemedicijnen.

Praktische informatie en aanmelden

Het Longfonds Webinar ‘Goed gebruik inhalatiemedicijnen’ vindt plaats op donderdag 15 september. De begintijd is 19.30 uur. Het Webinar duurt ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Interesse? Meld je hier aan: Inschrijven (mywebinar.nl)

Heb je je aangemeld? Dan ontvang je een link waarmee je het Webinar kunt bijwonen. Het Webinar is na afloop terug te kijken via Longfonds.nl.

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma. Meld je dan nu aan