VND & NAD

De vereniging is al meer dan een eeuw verbonden aan het Nederlands Astmacentrum in Davos (NAD). Het is dan niet wonderlijk dat de vereniging zich actief inzet in het ondersteunen van de leden die opgenomen worden in Davos. Het NAD is een gespecialiseerd ziekenhuis in het Zwitserse Davos, welke zich richt  op de behandeling van Nederlandse patiënten met (ernstig) astma. Het is één van de zes astmacentra die Nederland rijk is, maar de enige welke in het buitenland gehuisvest is. De vereniging kent een lange geschiedenis met het huidige ziekenhuis. Dit maakt dat er veel kennis en ervaring in huis is over deze hooggebergtebehandeling.

Subsidie kofferregeling

Bent u lid van de VND en wordt u in het Nederlands Astmacentrum Davos opgenomen in de periode 1/10 – 31/3? En gaat u hier met de patiëntenvlucht naartoe? Dan komt u wellicht in aanmerking voor de subsidie kofferregeling van de Vereniging Nederland Davos!

Lees hier verder

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma. Meld je dan nu aan