Nieuws

Algemeen | 29 Apr 2020

Zullen we Nora helpen om te zorgen dat ze toch kan afstuderen!

Mijn naam is Nora El Moussaoui en ik studeer gezondheidswetenschappen (met een specialisatie in biologie en gezondheid) aan de universiteit van Maastricht. Momenteel ben ik bezig met het laatste jaar van deze bachelor opleiding, wat inhoud dat ik een onderzoeksstage zou moeten lopen en hierbij een afstudeerscriptie zou moet schrijven. In eerste instantie zou ik stage lopen in het MUMC+ waar ik onderzoek zou gaan doen naar allergische astma in combinatie met allergische neusklachten en de invloed van bepaalde medicatie hierop. Helaas is het stagelopen en daarmee het doen van onderzoek voor mijn scriptie door de coronacrisis volstrekt onmogelijk geworden en mogelijk komt mijn afstuderen hierdoor in het geding.
Heeft u astma? Dan wil ik u graag vragen om mij te helpen door middel van het invullen van deze vragenlijst (nog geen 5 minuten werk). Bij voorbaat hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,
Nora El Moussaoui
3e jaars Bachelor studente gezondheidswetenschappen

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma. Meld je dan nu aan