Lid worden

Door lid te worden van de astmaVereniging Nederland en Davos ondersteunt u de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met (ernstig) astma. De vereniging zet zich in voor de toegankelijkheid van zorg op maat en informatie over het ziektebeeld.  Tevens biedt het een platform waar een ieder zich vrij voelt om zijn of haar ervaringen en kennis te delen. Dit kan online, maar ook op onze ledendag of patiëntencontactdag.

Hier kunt u uw gegevens invullen om lid te worden van de astmaVereniging Nederland en Davos. U wordt jaarlijks uitgenodigd voor de ledendag, ontvangt ons magazine REACTIE! en blijft zo op de hoogte van ontwikkelingen rondom (ernstig) astma. De contributie bedraagt minimaal € 25,- per jaar. Er zijn zorgverzekeraars die via de aanvullende polis de contributie van een patiëntenvereniging vergoeden. De algemene voorwaarde voor het lidmaatschap vindt u hier.

Lid worden

  • MM slash DD slash YYYY

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma. Meld je dan nu aan