Uitleg over astma vind je op onze pagina:

https://dev.nederland-davos.nlkennis/ziektebeeld/astma-2/

Zwangere vrouwen met astma moeten hun medicatie blijven gebruiken, het stoppen is zelfs een risico voor zowel moeder als het kind. Een betere astma controle tijdens de zwangerschap kan onnodige risico’s op complicaties juist voorkomen.

Je hebt een medische diagnose nodig van je behandeld arts. De arts moet op het voorschrift ook de reden van aanvraag aangeven. De voorzetkamer wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Test

De astmaVereniging Nederland en Davos (VND) is een patiëntenvereniging voor mensen met (ernstig) astma. Wij maken ons al 125 jaar hard voor de belangen en het welzijn van mensen met (ernstig) astma en bevorderen de mogelijkheden tot een optimale medische behandeling.

125 Jaar jong en steeds actiever!

De astmaVereniging Nederland en Davos (VND) is een relatief kleine vereniging met een warm hart. Een hart voor iedereen met (ernstig) astma. Ongeacht je leeftijd, de methode of plaats van behandeling. De VND is opgericht in 1897, je kunt dus stellen dat wij weten waar we over praten. Naast het publiceren van interessante en/of actuele informatie geven wij de mensen met (ernstig) astma een gezicht. Mensen hebben de ziekte maar zijn niet de ziekte. Zij staan midden in de maatschappij en daar dragen wij graag aan bij!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma. Meld je dan nu aan