Help elkaar

Help elkaar

Bij de astmaVereniging Nederland en Davos helpen we elkaar graag! We doen dit op drie manieren: Onder de FAQ-knop vindt u antwoord op alle veelgestelde vragen, door middel van de link ‘VND-specialist’ kunt u uw persoonlijke vragen stellen en hieronder vindt u de rubriek ‘Help elkaar’.

Help elkaar

Wilt u graag naar de ledendag van de vereniging maar heeft u geen vervoer? Bent u geïnteresseerd in de ervaringen van andere mensen met (ernstig) astma met een elektrische fiets? Of gaat u naar Davos en heeft u nog een plekje over voor een pakketje?  Leden van de vereniging denken heel graag met elkaar mee! Door op de knop ‘ onderwerp toevoegen’ te klikken kunt u een nieuwe oproep plaatsen met daarin uw vraag. U kunt een dienst of spullen aanbieden, of juist om hulp vragen. Ziet u een item waar u graag op wilt reageren dan kan dit door onderaan de pagina op de blauwe button ‘reactie plaatsen’ te klikken. We hopen op deze manier gemakkelijk kennis, diensten en spullen met elkaar te kunnen delen. We kunnen ons goed in elkaars situatie verplaatsen, dus: help elkaar!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma. Meld je dan nu aan