Nieuws

Algemeen | 24 Jan 2021

Creatief traject voor jongeren in een uitdagende situatie

Jongeren kunnen zich muurvast voelen in hun eigen situatie. Sommige jongeren worstelen met een chronische aandoening of hebben een ander “rugzakje.” Ze hebben hierdoor moeite om mee te doen in de huidige maatschappij.

Nieuwe kansen
Door een subsidie van Zonmw kan maX Music deze jongeren extra kansen bieden in hun verdere leven. We helpen ze hun talenten ontdekken waarmee ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Dit gratis creatieve workshoptraject brengt jongeren tussen de 14 en 27 jaar met verschillende achtergronden en leeftijden bij elkaar. Ze leren elkaar kennen en leren van elkaar. Dit vergroot uiteindelijk de verdraagzaamheid en het begrip voor elkaar in onze samenleving.

De creatieve trajecten zijn in 2021 en 2022 in de regio’s Ede-Wageningen, Leiden en Amersfoort.

De deelnemers gaan binnen een traject aan de slag met drie verschillende creatieve workshops; muziek, media en beeldend.

Praktische details

De tijdsinvestering per week voor een deelnemer zal ongeveer 4-6 uur per week zijn. Dit is maximaal 80 uur voor het totale creatieve traject dat zo’n 3-5 maanden duurt.

Via: https://maxmusic.nl/nl/workshops/creatief-traject-voor-jongeren-uitdagende-situaties

Kan je je inschrijven en een intake gesprek aanvragen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma. Meld je dan nu aan