Nieuws

Algemeen | 9 Sep 2020

Reserveer je ticket voor het openingsfestival van de Week van de Toegankelijkheid

Je kunt nu aanmelden voor het online openingsfestival van de Week van de Toegankelijkheid. Deelnemen aan de online opening is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Het hoofdthema van de Week van de Toegankelijkheid is dit jaar digitale toegankelijkheid. Door de corona-crisis vindt het leven veel meer thuis en online plaats. En ook online willen mensen met een beperking volwaardig meedoen.

De Week van de Toegankelijkheid is van 5 t/m 9 oktober. De online opening vindt plaats op maandagmiddag 5 oktober vanaf 16.00 uur. We leggen nu de laatste hand aan het programma.
Wat je in ieder geval kunt verwachten is: informatie, interactie en ontspanning. Het programma bevat een aantal presentaties en workshops en er is veel ruimte voor gesprek.

Voor het kiezen van de juiste techniek en passende werkvormen is het voor de organisatie belangrijk om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Wil je de opening meemaken, bestel dan nu alvast je ticket. In de loop van september sturen we je het definitieve programma.

Reserveer hier je ticket voor het online openingsfestival

 

Bron: www.iederin.nl

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma. Meld je dan nu aan